Submit button wouldn't work in media library

Found a bug? Tell us!!
Post Reply
Huhu
Regular
Posts: 130
Joined: Tue Oct 04, 2011 3:22 pm

Submit button wouldn't work in media library

Post by Huhu » Tue Nov 12, 2019 12:38 pm

When trying to insert a picture in a post, I can choose teh picture and adjust the settings (alignment etc.), but the Submit button wouldn't work. I can click on it, but nothing happens.
The error occurs in one of my s9y (2k11 template) installations but it works with others.

Any idea why this would be so?
Post-apocalyptic Jugger sports: What is Jugger? Video I Free ebook on the sport

Be@t
Regular
Posts: 98
Joined: Sun Dec 18, 2005 5:24 pm
Location: switzerland
Contact:

Re: Submit button wouldn't work in media library

Post by Be@t » Tue Nov 12, 2019 1:34 pm

Sometimes I face the same problem. But only sometimes...

When it happens, I close the browser (in my case Firefox). Restart it and magically it works on the second try.

Huhu
Regular
Posts: 130
Joined: Tue Oct 04, 2011 3:22 pm

Re: Submit button wouldn't work in media library

Post by Huhu » Thu Nov 21, 2019 9:30 am

Thanks! Tried both Opera and Firefox with different ad blockers /JS on-off switches installed and disabled (and in one case, none at all) .
No dice. interestingly, it did work until some time ago ... I just can't remember whether the error occured after the last s9y update or not.
Post-apocalyptic Jugger sports: What is Jugger? Video I Free ebook on the sport

Niclas
Regular
Posts: 61
Joined: Fri Aug 29, 2008 3:54 pm
Location: Frankfurt / Germany

Re: Submit button wouldn't work in media library

Post by Niclas » Fri Jan 24, 2020 8:54 am

Same here, no matter which template or window. Every "OK" or "Submit" button in windows during article creation or update is not reacting, except the "OK" for adding hyperlinks.

Tried it with different browsers which makes no difference. Bug came with upgrade to latest version.

Used version: Serendipity 2.1.4

User avatar
onli
Regular
Posts: 2351
Joined: Tue Sep 09, 2008 10:04 pm
Contact:

Re: Submit button wouldn't work in media library

Post by onli » Sat Jan 25, 2020 12:02 am

Niclas, it would be best if you could try with the current version. s9y is on 2.3.2.

Post Reply