problems with adsense, i think

Skinning and designing Serendipity (CSS, HTML, Smarty)
Post Reply
User avatar
Ripper^^
Regular
Posts: 50
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:49 am
Location: Gainesville, Florida, USA
Contact:

problems with adsense, i think

Post by Ripper^^ » Sun Oct 23, 2005 8:15 pm

I use google adsense on my site and it does something wierd in Opera perhaps someone can help me fix it. below is a picture of my right side bar in Firefox on the left and Opera on the right. My question is how do i get the white box to go away in Opera? If it helps here is the URL to the site. http://www.theripper.com/

Image

Thanks in advance.
Ripper^^[/img][/url]

User avatar
garvinhicking
Core Developer
Posts: 30020
Joined: Tue Sep 16, 2003 9:45 pm
Location: Cologne, Germany
Contact:

Re: problems with adsense, i think

Post by garvinhicking » Mon Oct 24, 2005 12:32 pm

It seems that the Google JS of Adsense is making trouble there, I don't think it's related to serendipity?!

Regards,
Garvin
# Garvin Hicking (s9y Developer)
# Did I help you? Consider making me happy: http://wishes.garv.in/
# or use my PayPal account "paypal {at} supergarv (dot) de"
# My "other" hobby: http://flickr.garv.in/

User avatar
Ripper^^
Regular
Posts: 50
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:49 am
Location: Gainesville, Florida, USA
Contact:

Post by Ripper^^ » Mon Oct 24, 2005 5:57 pm

I didn't think so either Garvin, I was just hoping one of the wonderful users of here might know how to fix it. Any body know how to make Opera do this properly?

Ripper^^

User avatar
garvinhicking
Core Developer
Posts: 30020
Joined: Tue Sep 16, 2003 9:45 pm
Location: Cologne, Germany
Contact:

Post by garvinhicking » Mon Oct 24, 2005 7:42 pm

Hm, I just checked with both Opera 8 and 8.5 on my PC (Windows) - but it looks properly here!

Maybe you hit a config switch in opera to turn of JS or so?

Regards,
Garvin
# Garvin Hicking (s9y Developer)
# Did I help you? Consider making me happy: http://wishes.garv.in/
# or use my PayPal account "paypal {at} supergarv (dot) de"
# My "other" hobby: http://flickr.garv.in/

User avatar
Ripper^^
Regular
Posts: 50
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:49 am
Location: Gainesville, Florida, USA
Contact:

Post by Ripper^^ » Mon Oct 24, 2005 8:05 pm

seems to have corrected itself now. thanks Garvin.

User avatar
Ripper^^
Regular
Posts: 50
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:49 am
Location: Gainesville, Florida, USA
Contact:

Post by Ripper^^ » Tue Oct 25, 2005 8:52 am

now that I think about it it's not that it fixed itself. At the moment there are ads displayed in both sidebars. When I noticed the problem in opera (the white box) there were no ads being displayed in the right sidebar, opera just was not showing the right color in the blank ad box, you don't happen to know a fix for that do you, if not who do you think i should go bug for support, opera or google?

thanks again in advance.

Ripper^^

Post Reply