style.css does not work

Skinning and designing Serendipity (CSS, HTML, Smarty)
Post Reply
Peter

style.css does not work

Post by Peter » Fri May 20, 2005 8:27 am

Hi,
have made some changes in a template. It works great! Then I have made some other changes in Admin for testing. Now, any style, template change, does work. The embed mode is off!!
I could see in the source code, if I call my Blog, that there is shown a wrong pass ../serendipity-0-8/serendipity/ but on my server there is only this path ../serendipity.
What is happend there? Where can I change the pass? In Admin-System it seems to be all correct!!?

Thanks for any help!

User avatar
garvinhicking
Core Developer
Posts: 30020
Joined: Tue Sep 16, 2003 9:45 pm
Location: Cologne, Germany
Contact:

Re: style.css does not work

Post by garvinhicking » Fri May 20, 2005 11:48 am

The Admin interface does not use Smarty templating, so it seems you have made an error in your smarty template?

Can I see the URL to your blog, I'm not really sure what happens? About the paths, have you checked your Configuration and see if all path references are correct?

Regards,
Garvin
# Garvin Hicking (s9y Developer)
# Did I help you? Consider making me happy: http://wishes.garv.in/
# or use my PayPal account "paypal {at} supergarv (dot) de"
# My "other" hobby: http://flickr.garv.in/

Guest

Post by Guest » Fri May 20, 2005 1:52 pm

Garvin, thank you for the answer!

Just I have found the problem:
I had tested some changes in the index.tpl, becuse I would like to have a picture(logo) in the header. Probably then, I have uploaded a wrong file (another index.tpl). This file has wrong pathes (absolute and not the variable). Now I have verified those both and I found the mistake. Now it works fine again.
Could you say, where I should make changes for the look of header and so on?

regards Peter

Superteddy
Regular
Posts: 13
Joined: Thu Apr 28, 2005 1:02 am

Post by Superteddy » Fri May 20, 2005 5:26 pm

Code: Select all

background-image: url({TEMPLATE_PATH}images/logo.png);


This is what i use in my CSS file to call the logo i use in my blog.

Guest

Post by Guest » Sat May 21, 2005 11:50 am

thanks, ...meanwhile I found this. It works!

Post Reply