POPfetcher issue after server move

Creating and modifying plugins.
Post Reply
lurch
Regular
Posts: 9
Joined: Fri Jan 17, 2014 10:58 pm

POPfetcher issue after server move

Post by lurch » Sat May 10, 2014 9:35 pm

I recently moved servers and now for some reason my email posts aren't being published and remain in the dedicated mailbox. No settings have been changed and it worked fine before the move.

popfetcher log

Code: Select all

2014-05-10 19:15: <hr />
2014-05-10 19:15: Date: Sat, 10 May 2014 17:32:00 +0100<br />
2014-05-10 19:15: From: Me <me@myemail.com><br />
2014-05-10 19:15: Subject: test<br />
2014-05-10 19:15: <pre>Array
(
    [0] => stdClass Object
        (
            [headers] => Array
                (
                    [content-type] => text/plain; charset=UTF-8
                )

            [ctype_primary] => text
            [ctype_secondary] => plain
            [ctype_parameters] => Array
                (
                    [charset] => UTF-8
                )

            [body] => test post


        )

    [1] => stdClass Object
        (
            [headers] => Array
                (
                    [content-type] => text/html; charset=UTF-8
                )

            [ctype_primary] => text
            [ctype_secondary] => html
            [ctype_parameters] => Array
                (
                    [charset] => UTF-8
                )

            [body] => <div dir="ltr">test post<br></div>


        )

)
</pre>
2014-05-10 19:15: This part is text/plain.<br />

2014-05-10 19:15: This part is text/html.<br />

2014-05-10 19:15: Preference is: html.<br />

2014-05-10 19:15: Preference is text/html.<br />

2014-05-10 19:15: Stripping text part 0, because preference is html.<br />

2014-05-10 19:15: Analyzing mail:<br />
                        Disposition: <br />
                        Body: Set<br />
                        Primary CType: text<br />
                        Secondary CType: html<br />
                        Filename: 
                        .<br />

2014-05-10 19:15: <br />
Recognized text part.<br />

2014-05-10 19:15: <br />Published new blog entry with id: <pre>INSERT INTO serendipity_entries (isdraft,title,body,authorid,allow_comments,moderate_comments,extended,timestamp,exflag,comments,last_modified,author) values ('false', 'test', '<div dir=\"ltr\">test post<br></div>', '1', '', '', '', '1399739520', '0', '0', '1399739520', '')</pre> / Data truncated for column 'allow_comments' at row 1
breaking it down

Code: Select all

isdraft - false
title - test
body - test post
authorid - 1 
allow_comments - blank
moderate_comments - blank
extended - blank
timestamp - 1399739520
exflag - 0
comments - 0
last_modified - 1399739520
there seems to be a problem with the comments field. In POPfetcher I have it set to

Comments & trackbacks to this entry requires moderation - No
Allow comments to this entry - No

Also i've noticed serendipity time is an hour behind server time ie when I go to make a new post it says

2014-05-10 21:27 but it's actually 2014-05-10 22:27

lurch
Regular
Posts: 9
Joined: Fri Jan 17, 2014 10:58 pm

Re: POPfetcher issue after server move

Post by lurch » Sat May 10, 2014 11:37 pm

I've fixed it I had to add

Code: Select all

        $entry['allow_comments']    = serendipity_db_bool($this->get_config('default_comments', false));
        $entry['allow_comments'] = 'false';         
        $entry['moderate_comments'] = serendipity_db_bool($this->get_config('default_moderate', false));;
        $entry['moderate_comments'] = 'false'; 

Post Reply