Page 1 of 1

Contact form responses line breaking with = symbol

Posted: Wed Jan 29, 2014 3:32 pm
by d_cee
Hi Garvin, Yellowled, Don
it seems like a long time since I've posted on here - good to see you're all still active.

I've a problem on client's contact form which I've not been able to get to the bottom of. When they receive a contact form response it arrives formatted like this:

User IP-a=
ddress: xx.xx.xx.xx

Field 'Name': d.
Field 'Company': cee=

Field 'Phone Number': 123456789
Field 'Email': dcee@myemailaddress.=
co.uk
Field 'Message': Les ea quo ipic to idusa dolupicipit esequis modi=
dolor alia sum fugiam eum non repedis expliasperia volores erior as volupt=

As you can see there are strange = characters causing (or representing) line breaks in the fields. I would like if possible to stop this from happening so that, for example, my client will see the email address as entered without the =. The plugin version is 1.15. I'd be grateful for any assistance you can offer.

thanks
Dave

Re: Contact form responses line breaking with = symbol

Posted: Wed Jan 29, 2014 4:15 pm
by Timbalu

Re: Contact form responses line breaking with = symbol

Posted: Wed Jan 29, 2014 5:54 pm
by Don Chambers
Hello Dave! Nice to see you posting again!

Re: Contact form responses line breaking with = symbol

Posted: Wed Jan 29, 2014 6:23 pm
by d_cee
Thanks Ian
I must spent half an hour or so searching before posting and didn't come across the topic you had previously responded to!

Very useful info. I previously had all form responses come in to a gmail address that had various forwarding options set and have recently changed this so the responses all go straight to the company. This has obviously caused the formatting error. I'll see if we can't go back to the gmail system as this would seem to be the easiest option.

And Hi Don nice to hear from you - I'm still around, still working, still using serendipity :D

thanks
Dave