Spartacus and s9y as source?

Creating and modifying plugins.
Post Reply
User avatar
blog.brockha.us
Regular
Posts: 695
Joined: Tue Jul 03, 2007 3:34 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Spartacus and s9y as source?

Post by blog.brockha.us » Thu Jun 14, 2012 2:10 pm

When I use s9y as source for Spartacus, I get this response (sorry, it's German but you should get the idea):

Code: Select all

Versuche URL package_event_de.xml zu öffnen...
Die URL http://s9y.org/mirror/package_event_de.xml (IP 178.63.83.86) konnte nicht geöffnet werden. Möglicherweise existieren Server- oder Netzwerkprobleme.

(Der Mirror-Speicherort antwortet mit Fehler 404.)
Versuche TcURL Bibliothek aus Fallback zu nutzen...
Is s9y still a valid source? If not: Shouldn't we remove it from the plugin?
- Grischa Brockhaus - http://blog.brockha.us
- Want to make me happy? http://wishes.brockha.us/

User avatar
garvinhicking
Core Developer
Posts: 30020
Joined: Tue Sep 16, 2003 9:45 pm
Location: Cologne, Germany
Contact:

Re: Spartacus and s9y as source?

Post by garvinhicking » Fri Jun 15, 2012 3:06 pm

Hi!

That's strange; the URL should be http://s9y.org/mirror/additional_plugin ... ent_de.xml -- "additional_plugins" or "additional_themes" should be used as a string variable, it's also prepended to other mirrors; do you have a way to reproduce and see why this URL part is missing?

The mirror itself still gets updated.

Regards,
Garvin
# Garvin Hicking (s9y Developer)
# Did I help you? Consider making me happy: http://wishes.garv.in/
# or use my PayPal account "paypal {at} supergarv (dot) de"
# My "other" hobby: http://flickr.garv.in/

User avatar
blog.brockha.us
Regular
Posts: 695
Joined: Tue Jul 03, 2007 3:34 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Re: Spartacus and s9y as source?

Post by blog.brockha.us » Sat Jun 16, 2012 7:51 pm

I can repoduce it easily. If I switch the first dropdown (German: "Datei/Mirror Speicherort (XML-Metadaten) ") to s9y I get the error.

If I switch the first to netmirror and the second to s9y it works. I guess the links you are naming are configured with the second dropdown box?
- Grischa Brockhaus - http://blog.brockha.us
- Want to make me happy? http://wishes.brockha.us/

Post Reply