“Empty” plugins

Found a bug? Tell us!!
Post Reply
User avatar
yellowled
Regular
Posts: 7017
Joined: Fri Jan 13, 2006 12:46 pm
Location: Eutin, Germany
Contact:

“Empty” plugins

Post by yellowled » Tue Apr 11, 2017 6:57 pm

Since upgrading to 2.2.0-beta1 (dev blog) and 2.1.1 (production), my blogs list (currently seven) “empty” plugins at the top of the list of plugins installable through spartacus. (See https://goo.gl/pFL2KX)

This does not happen for sidebar plugins, though, and they disappear if I deactivate using spartacus to install plugins. So it must be on the remote end (I use github.com for spartacus meta data and downloads).

Does anyone else experience this? Something wrong with spartacus?

YL
amazon Wishlist - Serendipity-Podcast (German only, sorry)

bernd_d
Regular
Posts: 466
Joined: Thu Jun 03, 2010 9:28 am
Contact:

Re: “Empty” plugins

Post by bernd_d » Tue Apr 11, 2017 8:09 pm

I can reproduce this behaviour with 2.1.1. :-(

Imajica
Regular
Posts: 57
Joined: Mon Dec 05, 2016 6:26 pm
Location: Racine
Contact:

Re: “Empty” plugins

Post by Imajica » Wed Apr 12, 2017 2:46 am

seeing this as well from Racine, WI , US

User avatar
yellowled
Regular
Posts: 7017
Joined: Fri Jan 13, 2006 12:46 pm
Location: Eutin, Germany
Contact:

Re: “Empty” plugins

Post by yellowled » Wed Apr 12, 2017 10:16 am

Shouldn't have to do anything with you location. :)

However, three reports confirms this, so I'm going to file a GitHub issue.

YL
amazon Wishlist - Serendipity-Podcast (German only, sorry)

User avatar
yellowled
Regular
Posts: 7017
Joined: Fri Jan 13, 2006 12:46 pm
Location: Eutin, Germany
Contact:

Re: “Empty” plugins

Post by yellowled » Wed Apr 12, 2017 11:35 am

It's actually a legacy issue with relics in the spartacus infrastructure dating back to the days when we used CVS instead of git. Yada yada yada, long story short – it should be fixed the next time spartacus runs, which is some time tonight.

YL
amazon Wishlist - Serendipity-Podcast (German only, sorry)

Post Reply