mime_unknown for Mov

Having trouble installing serendipity?
Post Reply
Gryphen
Regular
Posts: 23
Joined: Sun May 21, 2017 12:53 pm

mime_unknown for Mov

Post by Gryphen » Mon Dec 23, 2019 11:54 am

Hi Guys,

as I mentioned elsewhere, I have just carried out a fresh install of the latest version of Serendipity onto a Raspberry Pi, after solving the PHP version issue, I now find that when I upload a video firstly it doesn't create a thumbnail, instead using a mime_unknown.png file, and then when I include the video's in a post it doesn't even use that png file instead giving a missing image marker, if I'm in the media library and click on the video link it produces a screen that states 'the image could not be loaded' with 'the image a link to the following:-

'install ip-address/serendipity_admin.php?serendipity[adminModule]=image&serendipity[adminAction]=choose&serendipity[noBanner]=true&serendipity[noSidebar]=true&serendipity[fid]=32&serendipity[filename_only]=&serendipity[textarea]=&serendipity[htmltarget]=

Can someone please advise if there is something I am doing wrong, I tried a MOV, AVI and an MP4 file all with the same results.

User avatar
onli
Regular
Posts: 2361
Joined: Tue Sep 09, 2008 10:04 pm
Contact:

Re: mime_unknown for Mov

Post by onli » Thu Jan 02, 2020 10:10 pm

I doubt you are doing something wrong. In the current git version of serendipity we changed how videos are treated, and it was my impression that this was a bit broken before. Most users do not use the ML for videos so far, but upload them to youtube or peertube instead. That's what I'd recommend, for now.

Gryphen
Regular
Posts: 23
Joined: Sun May 21, 2017 12:53 pm

Re: mime_unknown for Mov

Post by Gryphen » Sun Jan 05, 2020 3:14 am

Thanks onli for the advice :)

Post Reply