Search found 701 matches

by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:55 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

That sounds like a general MySQL problem. Which version are you running? You should check the MySQL error logs. Hmm. I'm using MySQL 5.0.22 ( http://blog.brockha.us/infophp.php ). But this is the only place, where I get this error messages ever yet, only while moving images.. After the moving proce...
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:49 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

garvinhicking wrote:How do you move the media files? Are you using MySQL?


Yes, I'm using MySQL. I'm moving the image in the "Mediendatenbank". I click the tool button near the image ("properties") change the directory in the editor and save the changes. But: I get MySQL errors as wrote before.
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:45 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

Later again: I've updated successfully to the nighly build! But the moving functionality still doesn't work. But whil moving the image to another subdirectory, I get PHP errors (I get them with 1.1.3, too, if I remember correctly): Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to ...
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:10 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

Later: Well.. This new feature was introduced in Version 1.1-alpha5() acording to the NEWS file. This means: This feature should work in 1.1.3 but doesn't work for me (although I'm using MySQL on my server). I will check, if I can find out, if I missed some option or something.
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:03 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

COOL! In this moment I am upgrading my s9y 1.1.3 installation to the actual nightly build, as you sugested to me in another thread. I will test this new feature, of course. :-)

I didn't found this change in the NEWS file of the archive. Is there a more complete changelog for the releases?
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 3:27 pm
Forum: Development
Topic: Mediadatabase: Moving pictures
Replies: 12
Views: 8271

Mediadatabase: Moving pictures

I have a sugestion: It would be a nice feature, if s9y would scan the articles for image refs after moving medias to another directory and change the refs to the new location, if found. If this should slow down the performance to much, we could add a new table imagerefs, where imagerefs to article i...
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 2:33 pm
Forum: Bugs
Topic: Trackback XML syntax error + get Trackback to WP working
Replies: 24
Views: 53152

1.) I patched my s9y 1.1.3 installation with the new function. Trackbacks to this "buggy" WP blogs are working perfectly now! I think, this is realy a nice feature enhancement for s9y! 2.) Okay, I will update to the newest beta version, soon. Is it just a matter of exchanging the php files...
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 2:02 pm
Forum: Bugs
Topic: Trackback XML syntax error + get Trackback to WP working
Replies: 24
Views: 53152

Thanks for the patch! Is this working with the s9y 1.1.3 version, I have installed?
Btw: Would you suggest me to switch to the beta version of s9y?
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 1:48 pm
Forum: Bugs
Topic: Trackback XML syntax error + get Trackback to WP working
Replies: 24
Views: 53152

I noticed that WP blogs without traceback RDF in many cases have a pingback link tag inside the code. Does s9y support pingback? If yes, how do I enable this?
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 12:57 pm
Forum: Bugs
Topic: Trackback XML syntax error + get Trackback to WP working
Replies: 24
Views: 53152

Hi Garvin. Yes, you are right, I didn't noticed, that my "fallback idea" could be noticed as SPAM. And of course: Letting the author know about missing RDF tags would be the cleanest way to solve this. My problem is: Not *some* WP blogs are missing the RDF tag for automated detection but *...
by blog.brockha.us
Tue Jul 03, 2007 4:03 am
Forum: Bugs
Topic: Trackback XML syntax error + get Trackback to WP working
Replies: 24
Views: 53152

Well.. I patched the missing <param> tag into the file you mentioned (using s9y 1.1.3). But it still doesn't work for me, adding trackbacks to WP blogs, even if the link is not located in the extended part of the entry. But if I add the trackback url manualy using the Trackback Plugin, the trackback...