Search found 123 matches

by Huhu
Thu May 16, 2019 10:09 am
Forum: Bugs
Topic: WYSIWYG editors clear certain HTML/CSS tags
Replies: 2
Views: 417

WYSIWYG editors clear certain HTML/CSS tags

Logged in as Administrator, with filters switched off and only the Serendipity and NL2BR Formatting active (meaning that nothing should be filtered or stripped off the code), the WYSIWYG editors clear certain tags. 1. CKG editor clears the complete <iframe>...</iframe> of Google map embeds. 2 a. S9y...
by Huhu
Mon May 06, 2019 10:17 am
Forum: Bugs
Topic: "Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]
Replies: 16
Views: 1966

Re: "Install Plug-in" -> blank page

The call is registered in the FCGI log, but no error is shown in the Apache error log, sorry.
by Huhu
Thu May 02, 2019 3:05 pm
Forum: Bugs
Topic: "Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]
Replies: 16
Views: 1966

Re: "Install Plug-in" -> blank page

Sorry, no bug report shown. Only a completely blank page. Still get an "Internal Server error 500" at the "Update plugin" and "Install new Event plugin" buttons, but *not* at teh "Install new Sidebar Plugin" (Yet, also at the "Update (sidebar) Plugin"). Even when clearing htaccess, and after upgradi...
by Huhu
Thu Nov 29, 2018 11:32 am
Forum: Bugs
Topic: Unicode symbols truncated?
Replies: 5
Views: 1925

Re: Unicode symbols truncated?

One more report on interesting behaviour. I tried to paste the Clock symbol ( https://www.fileformat.info/info/unicode/char/1f550/index.htm ) directly into the source code Static Page editor, since the html entity isn't displayed correctly on all browsers. It indeed is pasted and displayed in the ed...
by Huhu
Tue Nov 13, 2018 7:17 pm
Forum: Bugs
Topic: "Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]
Replies: 16
Views: 1966

Re: "Install Plug-in" -> blank page

Hmmm. I tried a clean htaccess fiel (only with s9y basics) and it works when trying to install Sidebar plug-ins, but not Event plug-ins ... I should probably contact the provider.
Anything typical to ask them?
by Huhu
Tue Nov 13, 2018 4:29 pm
Forum: Bugs
Topic: "Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]
Replies: 16
Views: 1966

Re: "Install Plug-in" -> blank page

Here we have the some more info ... so the IP is incorrect. But where and how can I change it, and where to ...

Image
by Huhu
Mon Nov 12, 2018 2:59 pm
Forum: Bugs
Topic: "Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]
Replies: 16
Views: 1966

"Install Plug-in" -> blank page [Solved: faulty plug-in]

Update: A faulty plug-in was behind all this, "User profiles". All seems to work after deleting it. ------- I can't install new plugins, or update old ones (install: even with manual upload). The button "Install new ... plugin" only throws a blank page. Spartacus is set to github. The Media Center ...
by Huhu
Mon Nov 12, 2018 2:54 pm
Forum: Bugs
Topic: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)
Replies: 12
Views: 1833

Re: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)

I deleted the old installation and did it anew ... not it works.
by Huhu
Thu Oct 25, 2018 2:59 pm
Forum: Bugs
Topic: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)
Replies: 12
Views: 1833

Re: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)

Yes, I checked. Now even reset the other path to standard. On htaccess, I edited the landing page to grab a html instead of the php, to get an individual landing page. But I tried with a completely s9y generated htaccess as well, so that shouldn't be the issue ... and it works fine with other s9y in...
by Huhu
Thu Oct 25, 2018 2:52 pm
Forum: Bugs
Topic: Could not install or upgrade plugins with 2.1.2
Replies: 9
Views: 1701

Re: Could not install or upgrade plugins with 2.1.2

Same problem here (SPARTACUS set to GitHub). Strange thing is that it works with other installations, which are hosted by the same provider *and* are in the same server space (but with another domain). Blank page. With the same installation, the "Submit" button for the media center (when trying to e...
by Huhu
Thu Oct 25, 2018 11:44 am
Forum: Development
Topic: Custom WYSIWYG Buttons
Replies: 30
Views: 12296

Re: Custom WYSIWYG Buttons

cool, thanks!
by Huhu
Thu Oct 25, 2018 11:40 am
Forum: Bugs
Topic: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)
Replies: 12
Views: 1833

Re: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)

Hi. I'm here and am seeing this, but I have no idea what could be the issue here :/ Maybe a picture of the permalink configuration would help? Thee or at the .htaccess level I'd guess the mistake/bug has to be. Sorry, the htaccess I deleted and let s9y rewrite it from scratch. No changes ... Permal...
by Huhu
Tue Oct 23, 2018 8:50 am
Forum: Bugs
Topic: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)
Replies: 12
Views: 1833

Re: Broken theme categories, wrong/missing article assignment (s9y core?)

Performed update from 2.1.3 to 2.1.4 through the autoupdate plug-in, but the problem persists.
by Huhu
Tue Oct 23, 2018 8:36 am
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 67
Views: 21844

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

Thanks. Indeed the problem persists also with other themes, so no relation to the theme there as it seems. Don't know why I didn't do that simple check before ...