Search found 42 matches

by locojoe
Sun Feb 28, 2016 3:40 am
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

Thanks Onli for checking. I question whether my host was telling the truth. Don, not knowing what phpinfo is I had to Google it. Is it just a way to view your php settings? I do have access to edit my php.ini file. When I installed this test version of Serendipity it did flag yellow a couple of sett...
by locojoe
Sat Feb 27, 2016 5:26 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

onli wrote:Sure. You can send me the login data via a PM.
PM sent. Thanks.
by locojoe
Sat Feb 27, 2016 4:25 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

Here's the response I got from my host... "I am sorry for the inconvenience this as cased you. I was unable to duplicate the issue. I was able to insert the image as well as could preview and save it. Please check it from your end after clearing the browser cache and cookies. " I went and looked at ...
by locojoe
Sat Feb 27, 2016 6:03 am
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

I installed a new instance of Serendipity 2.03 for testing and verified the problem was there and sent my host the log in info and instructions to duplicate the error. We'll see what they say.
Thanks.
by locojoe
Sat Feb 27, 2016 1:12 am
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

I wrote back to my host explaining that I am encountering the 500 error when using the admin interface of my blog so I need to know error details to trouble shoot. Here is their reply.. "We are sorry for the inconvenience. Could you please get back to us with the exact URL where you are getting 500 ...
by locojoe
Fri Feb 26, 2016 3:35 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

I can see i'm going to go round and round with my host trying to find where the error is written. I sent in a support ticket asking where I could access the log that 500 errors are written to and they replied that they were able to access my website just fine and to clear my cache and cookies. What ...
by locojoe
Thu Feb 25, 2016 4:16 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

I probably didn't clarify... I can upload media fine.

Still trying to figure out what log the 500 error is being written to.

Thanks for the responses.
by locojoe
Wed Feb 24, 2016 10:18 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

After playing with it some more here is what I found. Whether on a new entry or editing an entry, after clicking the "Done" button in the add media pop-up window, I can no longer access any part of my blog and get the 500 internal Server error. I don't even have to click "Save" or "Preview" on the e...
by locojoe
Wed Feb 24, 2016 9:29 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

Re: 500 error after using Media button in entry

Would this be my CGI error log? Checking it I'm not seeing anything that looks related show up on it. Just noticed that it's not just when I hit Preview or Save after inserting media via the Media button that I get the 500 error. Once I click the Done button in the pop up add media window, I can try...
by locojoe
Tue Feb 23, 2016 11:27 pm
Forum: Installation
Topic: 500 error after using Media button in entry
Replies: 19
Views: 8283

500 error after using Media button in entry

I just updated from 1.7.(?) to 2.03. Now when I click to Save or Preview an entry (new or old) after inserting a photo using the Media button I get a 500 error. I then have to clear my browsing history to be able to access my blog again. I can Preview and Save entries fine as long as I haven't used ...
by locojoe
Tue Jan 07, 2014 3:41 pm
Forum: Plugins
Topic: Anyone Using The Facebook Plugin?
Replies: 5
Views: 2659

Re: Anyone Using The Facebook Plugin?

Gotcha.

Thanks for checking in to it.
by locojoe
Tue Jan 07, 2014 2:59 am
Forum: Plugins
Topic: Anyone Using The Facebook Plugin?
Replies: 5
Views: 2659

Re: Anyone Using The Facebook Plugin?

My FB url is https://www.facebook.com/aka.LocoJoe I posted a test blog link on my FB page that you should be able to see as it is set to public. I've commented on it in FB but the comment is not showing up on that post on my blog. In the Facebook plug in I have my username set to aka.locojoe and I c...
by locojoe
Fri Jan 03, 2014 4:27 pm
Forum: Plugins
Topic: Anyone Using The Facebook Plugin?
Replies: 5
Views: 2659

Anyone Using The Facebook Plugin?

I've installed serendipity_event_facebook in hopes that it would display comments from my FB page on my blog but not having any luck. I don't know if I have it configured wrong or misunderstand what it's supposed to do. I also installed the chron job scheduler. I shared a link to a blog post on my F...
by locojoe
Thu Dec 15, 2011 3:55 am
Forum: General discussions
Topic: Being spammed?
Replies: 11
Views: 3376

Re: Being spammed?

You probably are. Install the dbclean-plugin, it can help you delete statistic-tables. But as deleting rows in tables wont reduce the amount of queries, deleting the plugin was a good idea. Thanks. I just went and installed and ran the dbclean-plugin. So I just need to manually run this plugin peri...
by locojoe
Thu Dec 15, 2011 3:02 am
Forum: General discussions
Topic: Being spammed?
Replies: 11
Views: 3376

Re: Being spammed?

I just chat with my hosts tech support. They brought up the "serendipity_visitors" table again. I deleted this table and the "serendipity_visitors"_counter" table and disabled the Statistics plug in. I hope I'm on the right track.