Search found 83 matches

by Huhu
Wed Jul 18, 2018 8:32 am
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 48
Views: 12439

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

Well for one, using the category image could be made optional. So with multiples, you could just untick "use cat image" to get a standard image. If using cat Images with multiple categories, a compromise would have to be met ... like: With multiple categories, the first category could be chosen as i...
by Huhu
Fri Jul 13, 2018 11:36 am
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 48
Views: 12439

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

One suggestion that crossed my mind:
What about making custom category images also the intro images if no custom image is set for an entry, instead of the same image for all?
With multiple categories, the first category could be chosen as image.

Just an idea.
by Huhu
Wed Jun 27, 2018 11:14 am
Forum: Bugs
Topic: Couple of problems: Users and groups
Replies: 0
Views: 244

Couple of problems: Users and groups

Hej, I have a couple of problems with my new installations. I am using timeline but it should be a backend thing (2k11). User group settings not displaying under (base path)/serendipity_admin.php?serendipity[adminModule]=groups&serendipity[adminAction]=edit&serendipity[group]=1 https://i.imgur.com/M...
by Huhu
Tue Jun 26, 2018 10:35 pm
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 48
Views: 12439

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

Thanks for the quick answer! Otherwise your image is assigned the class "serendipity_image_left". I can add a second class that will be constant regardless of image width. The Seredipity class is global, so it wouldn't help to tackle "headline" images in the Detailed view *only*. So a class added on...
by Huhu
Thu Jun 21, 2018 10:55 am
Forum: General discussions
Topic: 403 Forbidden
Replies: 6
Views: 2312

Re: 403 Forbidden

Same strange 403 stuff here. I created a separate, static landing page, but when pointing htaccess to it as DirectoryIndex, I get a 403. The page can't even be called directly by writing the link in the address bar. The s9y installation itself runs smoothly, though. Contacted the provider and will g...
by Huhu
Thu Jun 21, 2018 10:27 am
Forum: General discussions
Topic: Image slider from Media Library category?
Replies: 0
Views: 70

Image slider from Media Library category?

Just an idea. We already have an image display plug-in, but how about a slider that displays random images from a certain Media Library category? Then a certain category could be assigned which only contains images customized for the slideshow.
Yet this is luxury since s9y is already awesome :D
by Huhu
Thu Jun 21, 2018 9:53 am
Forum: Bugs
Topic: WYSIWYG-Editor insterts br tags
Replies: 2
Views: 284

Re: WYSIWYG-Editor insterts br tags

That was it! Thanks :)
by Huhu
Thu Jun 21, 2018 9:24 am
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 48
Views: 12439

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

Which view specifically? Here we go: https://pasteboard.co/HqSVYOk.jpg Live in the blog here . This could be a view type detection in the theme.... do you have the timeline theme installed where I can test it? ---Sure, i can create a test account and send you the details. "Raw" it is here. The land...
by Huhu
Wed Jun 20, 2018 7:56 pm
Forum: Themes
Topic: Timeline - a responsive, mobile first theme
Replies: 48
Views: 12439

Re: Timeline - a responsive, mobile first theme

Don, thanks for the great work. A really fine theme, nice to configure overall and a beauty with responsive included :) A small thing: The small top left post-info image on the post's detail page has no class assigned. One would be nice so that it can be resized or set to display:none if it is in th...
by Huhu
Wed Jun 20, 2018 11:23 am
Forum: Installation
Topic: Using index.html as cover page instead index.php?
Replies: 0
Views: 168

Using index.html as cover page instead index.php?

EDIT Solved, at least it seems so. I got the DirectoryIndex working with an index.html file instead of the index.php by commenting out # RewriteRule ^index\.(html?|php.+) index.php?url=index.html [L,QSA] # RewriteRule (.*\.html?) index.php?url=/$1 [L,QSA][/quote] It currently does not *seem* to hav...
by Huhu
Thu Feb 22, 2018 5:24 pm
Forum: General discussions
Topic: Contact form not submitting
Replies: 0
Views: 270

Contact form not submitting

Hello! just a question, it turned out that the contact form, though (it should be) updated, does not seem to submit data. I any case, I don't receive test e-mails. Have a look: http://www.uhusnest.de/uvblog/kontakt.shtml I set Captcha inactive in a test, to no avail. So that doesn't seem to be the i...
by Huhu
Tue Oct 03, 2017 11:28 am
Forum: Installation
Topic: Admin backend dropdowns suddenly inactive
Replies: 4
Views: 1372

Re: Admin backend dropdowns suddenly inactive

what it should show you is that the database table "serendipity_entryproperties" is missing. Ah. I renamed the prefix of the tables during the s9y installation, from "serendipity_" to "ml_" . maybe the plug- in does for some reason not adapt to the custom table names? PS Nice flickr stream btw. Rem...
by Huhu
Tue Oct 03, 2017 10:06 am
Forum: Bugs
Topic: WYSIWYG-Editor insterts br tags
Replies: 2
Views: 284

WYSIWYG-Editor insterts br tags

When using the WYSIWYG-editor (the standard one) on Static Pages, it inserts <br> tags at every line break, even after <h >, </ul> and </li>, which causes line-heights to become much too large.
by Huhu
Thu Aug 31, 2017 2:16 pm
Forum: Installation
Topic: Admin backend dropdowns suddenly inactive
Replies: 4
Views: 1372

Admin backend dropdowns suddenly inactive

After installing the Multilingual plug-in, suddenly all dropdown and even link buttons of the Admin interface became inactive. I did not change the before that smoothly working config other than that. Template: Clean Blog. After deleting Multilingual Entries, the links are clickable again, but the e...
by Huhu
Mon Aug 28, 2017 9:38 am
Forum: Installation
Topic: CLEAN BLOG tempalte: Landingpage setting not working
Replies: 4
Views: 998

Re: CLEAN BLOG tempalte: Landingpage setting not working

Very strange. Checking. Maybe the cache managed to tease me, again ... slap, cache, slap, go away!

... seems to work as intended now, indeed. I will keep an eye on the issue, though.