Search found 6 matches

by Galen
Wed May 11, 2011 8:05 pm
Forum: Showcase
Topic: A Cyberbohemian's blog
Replies: 0
Views: 3043

A Cyberbohemian's blog

Dear friends,

our virtual world gallery blog was purely made with Serendipity. I'm a virtual world designer, not a webdesigner, and I'm still exploring all the possibilities that Serendipity offers.

Thanks so much for your great software.

Love, Galen

http://www.cyberbohemia.net
by Galen
Thu Feb 11, 2010 3:55 pm
Forum: Bugs
Topic: Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...
Replies: 18
Views: 6700

Re: Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...

Hi Garvin,

solved the problem:
ALTER TABLE serendipity_entries ENGINE = MYISAM;

However, why it was not running on MyISAM, i don't know.

Greetings, Galen
by Galen
Thu Feb 11, 2010 3:03 pm
Forum: Bugs
Topic: Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...
Replies: 18
Views: 6700

Re: Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...

Yep Garvin, I've read the errormessage, i just can't believe that s9y under mysql doesn't support full text search. It tells me, that the table doesn't support full text indicees. In fact, when i saw this error, i tried to create the index myself with the mysql root user, and the same error message ...
by Galen
Thu Feb 11, 2010 12:28 pm
Forum: Bugs
Topic: Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...
Replies: 18
Views: 6700

Quicksearch, the used table doesn't support fulltext...

Hello, i just updated my Serendipity version from 1.5 beta 1 to 1.5.2. In 1.5.-beta1 i always received this message when trying to use Quicksearch on MySQL: The search function did not work as expected. Notice for the administrator of this blog: This may happen because of missing index keys in your ...
by Galen
Thu Oct 15, 2009 10:54 am
Forum: Installation
Topic: No graphic images after installation
Replies: 2
Views: 1169

Re: No graphic images after installation

Hello Garvin,

the problem is resolved... thanks so much for your quick and profound help :)

Greetings, Galen
by Galen
Thu Oct 15, 2009 8:36 am
Forum: Installation
Topic: No graphic images after installation
Replies: 2
Views: 1169

No graphic images after installation

Hello, i just installed a fresh new webserver and serendipity, and now i have the problem, that the graphic part of the blog is not displayed. All the text part appears, but no graphics. The installation screen showed everything ok and green, only SSL was not activated and yellow. I installed: Apach...